Explorer
CRUISING HOME Explorer

Explorer - Ontdek de wereld

Explorer

De „CRUISING HOME Explorer“ is ontwikkeld om op op rivieren en getijden wateren snel en comfortabel te kunnen reizen. De speciaal hiervoor ontwikkelde romp met extra hoog vrijboord maakt het mogelijk om grote golven en ruwe zeeën te bevaren. Uitgerust met John Deere hoofdmotoren, bereikt de Eplorer een maximale snelheid van 15 knopen.

Het beste van twee werelden

Het moderne design van de Explorer heeft de uitsraling van een jacht, met de ruimte en het levensgevoel van een echte woning. De belijning is consequent maritiem, en de gehele boordtechniek is van Heavy duty marine kwaliteit.

De Explorer bevindt zich op dit moment in de testfase.
Wanneer u interesse heeft neemt u dan Contact met ons op.

Verdere uitrustingsmogelijkheden vindt u hier

Enthousiaste Airbnb gasten

Wij hebben tijdens ons verblijf aan boord van uw woonboot erg genoten. Sfeer en voorzieningen zijn onverslaanbaar, evenals de ligplaats van de boot in de jachthaven Dusseldorf , direct aan de voet van de tv-toren Dusseldorf. Bedankt voor alles!

Proefwonen op de CRUISING HOME

Proefwonen

U wilt het gevoel ervaren van, „vrijheid en leven op het water“? In de Düsseldorfer MediaHaven kunt u komen proefwonen aan boord van onze CRUISING HOME.

Boeking aanvragen

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation