Particulieren

Financieringen

Als u op zoek bent naar een financiering voor uw CRUISING HOME, kunnen wij u de klassieke financiering, leasing of huurkoop aanbieden. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste bancaire partner om uw CRUISING HOME te financieren. Tevens ondersteunen wij u bij het inschrijven van uw CRUISING HOME in het scheepskadaster. In veel gevallen zijn er ook interessante belastingvoordelen mogelijk.

CRUISING HOME als Pensioenvoorziening

Als innovatieve „Mobile“ bied uw CRUISING HOME het onovertroffen voordeel een lucratieve vakantiewoning te zijn. En dát op de meest aantrekkelijke locaties wereldwijd! Verdien geld een deel de vreugde van een unieke lifestyle.

De degelijke bouw constructie geeft uw CRUISING HOME een levensduur van meer dan 50 jaar en een hoge restwaarde. Het gebruik van materialen van hoge kwaliteits producten met lange levensduur . Omdat wonen op het water wordt steeds populairder wordt, kunt u inkomsten genereren wanneer u uw CRUISING HOME als vakantiehuis verhuurt. Bovendien kunt u uw eigen geproduceerde elektriciteit verkopen.


Vraag nu een offerte aan

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation