Zakelijke klanten

CRUISING HOME als Kapitaalinvestering / Vakantiewoning

Vastgoed als een investering is populair. Een CRUISING HOME als zogenaamde Mobile is een zeer aantrekkelijk object in de markt. Als varende Penthouse, heeft CRUISING HOME als roerend goed een stabiele waarde, en wanneer u uw CRUISING HOME verhuurt bent u gegarandeerd van een hoog redement. Wij adviseren u graag over de investeringsmogelijkheden.

CRUISING HOME als recreative maritime voorziening (Marinas, Yachtclub etc.)

U bent de eigenaar van een jachthaven of heeft een watersportvereniging? De CRUISING HOME kan u veel voordelen opleveren: Naast het hele jaar de CRUISING HOME te verhuren als vakantiehuis met lucratieve inkomsten, kan de CRUISING HOME bijvoorbeeld ook als een high class evenementenlocatie gebruikt/verhuurt worden. Wij adviseren u graag!

CRUISING HOME als Evenementenlocatie of kantoor

Bedien uw klanten vanaf uw drijvende kantoor of drijvende conferentieruimte. Gebruik uw CRUISING HOME als exclusieve evenementen locatie (drijvend of varend) zoals bijvoorbeeld; Als restaurant, huwelijks locatie of showroom.


Vraag vrijblijevend een offerte aan

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation