Uw nieuwe lifestyle

Wonen met een nieuwe kwaliteit van leven

Stelt u zich eens voor, U wordt ´s ochtends wakker en de eerste warme zonnestralen verwarmen uw gezicht. Het zachte gekabbel van de golven geeft u het goede gevoel, één met de elementen te zijn. Heeft u zin in een ontbijt of een frisse ochtendduik? Vanuit uw bed bereikt u eenvoudig het zwemplatform. Geniet van de rustgevende start van een nieuwe dag.

Werken in een inspirerende natuurlijke omgeving

Start uw arbeidsdag aan boord van uw drijvende kantoor met 360 graden rondom zicht, zo kan uw dag opeens heel anders beginnen. Met het uitzicht over het water krijgt u vanzelf nieuwe creatieve ideën. Aangesloten op de infrastructuur tussen de diverse jachthavens (wereldwijd), beleeft u het goede gevoel, een „nieuwe mobiele thuisbasis op het water“ te bezitten.

Een mentale korte excursie naar een nieuw leven, buiten de gebaande paden.

Deze nieuwe manier van leven kunt u met ons als partner realiseren. CRUISING HOME is één van de meest innovatieve en duurzame „Mobile- en Levensconcepten“, wat op dit moment op de markt is. Als een moderne symbiose tussen een Penthouse en een exclusief jacht, straalt de CRUISING HOME haar eigen unieke uitstraling uit.

Ons doel is om een duurzame en intelligente leefomgeving te bieden op het water, ddie u kunt gebruiken voor zowel particuliere als commerciële doeleinden (Appartement & Drijvend kantoor).

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation