Partner


SRF

De in Harlingen / Friesland gevestigde scheepswerf heeft zich reeds 40 jaar gespecialiseerd in de bouw, de refit en reparaties van stalen schepen tot een lengte van 40 meter. Naast de klassieke schepen onstaan hier tevens de hoogwaardige CRUISING HOME modellen.

jan-visser-yachtdesign

Jan Visser Yachtdesign in Sneek/ Friesland ontwikkeld hoogwaardige stalen jachten. Het nieuwste produkt is het merk CRUISING HOME Floater, Traveller en Explorer. Visser Yachtdesign begeleidt u met het ontwerp van uw persoonlijke CRUISING HOME (Customizing)

vitrapoint-duesseldorf

De in de Düsseldorfer Mediahaven gevestigde onderneming Vitrapoint, kan naar wens uw CRUISING HOME indelen en meubiliseren.

Wempe Chronometerwerke

De 1905 opgerichte Wempe Chronometerwerken, de produceert maritieme en nautische precisie-instrumenten. Alle Duitse onderzoeksschepen en vele luxe cruiseschepen, zoals de MS Europa zijn uitgerust met de chronowerken van Wempe Chronometerwerke. Graag voorzien wij u van HOME CRUISEN met de nautische tijd en weersystemen van Wempe.

nrw-sothebysrealty

Sotheby's International Realty is een wereldleider in luxe onroerend goed. De Düsseldorfer vestiging bemiddelt zonder makelaarskosten, ligplaatsen in Düsseldorfer Medienhafen en in NRW.

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation