Story

De Nederlandse werf SRF in Harlingen bouwt reeds 40 jaar stalen schepen en jachten naar de wens van de klant. In het jaar 2013 werd het merk CRUISING HOME in het leven geroepen.

Onze missie en onze passie is om op op basis van een compromisloze filosofie, varende woonboten te bouwen, die zijn ontworpen als "een echt huis". Onze schepen belichamen een, geavanceerde technologie, aandacht voor detail en tijdloze elegantie. Het resultaat is een hoge kwaliteit en een lange levensduur welke generaties lang mee zal gaan. Geniet van het verschil.

Over CRUISING HOME

CRUISING HOME International, is 100 % dochter van de SRF Werf. SRF bouwt de CRUISING HOME in 5 tot 6 maanden. Marketing, Consulting en verkoop in Duitsland wordt door Marina Düsseldorf Sales & Rental georganiseerd. De reeds 40 Jaar in de Düsseldorfer Medianhaven gevestigde onderneming, heeft zijn eigen ligplaatsen en een service werkplaats.

Beide partners werken samen in een goed georganiseerd netwerk, en bieden de volgende diensten:

  • Bouw van de CRUISING HOME en andere woonschepen
  • Coöperatie met gerenommeerde jacht architecten
  • Refit en speciale verbouwingen van schepen
  • Verhuur en bemiddeling internationale ligplaatsen
  • Wereldwijde transporten van CRUISING HOME

Sociale verantwoording

Op het water leven betekent van het water houden, en voor ons ook het water te respecterenund die für uns immer wichtiger werdende Ressource zu achten und zu schützen. Wij zijn ons bewust van het feit dat niet alleen de rivieren, zeeën en kusten beschermd moeten worden, maar het gehele klimaat. In samenwerking met onze Naval Architects bedenken en maken wij gebruik van innovatieve middelen om de impact van onze schepen op het milieu te verminderen.

De nieuwe generatie van onze Traveller en Explorer modellen, kunnen uitgerust worden met een energiebesparende Diesel-Solaraandrijving, welke geruisloos vaart.

Wij kijken uit om in de toekomst samen met u aan uw project te werken.


Galerij Marina Düsseldorf

Galerij SRF

Videos

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation