De voordelen van CRUISING HOME

Conventionele jachten en woonboten zijn ontworpen als serie producten voor recreatieve doeleinden waardoor deze „onderworpen zijn aan een snelle waardevermindering“. Het idee van CRUISING HOME is gebaseerd op een nieuwe filosofie: „De bouw en het creëren van duurzame waarden“. Ontworpen en gebouwd zoals een op maat gesneden echt huis, investeert u in een zogenaamde Mobile, die tientallen jaren garant staat voor, afhankelijk van de locatie, een aantrekkelijk extra inkomen. Er valt nog véél meer te ontdekken, lees meer.

10 unieke voordelen

1. Duurzaam generatie product

Zorgeloos. Dankzij een duurzaam en solide staalconstructie geven wij u 25 jaar garantie op de romp. Dit is uniek!

2. Veiligheid, onder alle weersomstandigheden

Door het hoogwaardige en solide ontwerp in combinatie met een massieve spudpaal, kan zelfs de meest extreme weersomstandigheid uw Cruising Home geen schade toebrengen. Geruststellend!

3. Schone, nieuwe energie

Uitgerust met zonnepanelen geniet u van het comfort, zelfvoorzienend te zijn. Het overtollige aantal aan opgewekte energie, biedt u eenvoudig en winstgevend aan het vaste land netwerk aan. Gewoon slim!

4. Zelfvoorzienend en ecologisch leven

Ongeacht of u wel of niet in een Marina verblijft, kunt u naar eigen wens ook uw eigen drinkwater produceren of uw afvalwater voor 100% recyclen en te lozen in het oppervlakte water. Dit alles zonder schade toe te brengen aan de natuur.

5. Gezond en aangenaam binnenklimaat

Dankzij de degelijke stalen constructie en gebruik makend van degelijke isolatiematerialen geniet u van een aangenaam en fris binnenklimaat.

6. Behoud van millieu

Duurzame en milieuvriendelijke technologieën , zoals algen bescherming via ultrasoon of een biologische zuiveringsinstallatie om het milieu te beschermen. Een goed gevoel!

7. Ten aller tijde uw technische installatie modulair upgraden

Elke CRUISING HOME is zo ontworpen dat op elk gewenst moment nieuwe opkomende technieken zoals (Li-on -opslag , zonne-energie , brandstofcellen , hybride ... etc), geïnstalleerd kunnen worden.

8. Ten aller tijde uw interieur kunnen ombouwen

Door de modulaire opbouw (stalen constructie met flexibele binnenwanden), kunt u uw CRUISING HOME altijd laten omgbouwen voor nieuwe toepassingen zoals; Als een drijvend kantoor, appartement , showroom of evenementenlocatie.
Flexibiliteit is de sleutel!

9. Uw CRUISING HOME als pensioenvoorziening

Als innovatief "roerend goed" biedt uw CRUISING HOME het onverslaanbare voordeel van een lucratieve vakantie appartement, op de meest aantrekkelijke locaties. Geld verdienen en het delen van een unieke lifestyle . Gewoon slim!

10. 360 Graden service

Wij bieden u binnen Europa een 48 uurs service. Gewoon een veilig gevoel!

Taal Taal DE Taal EN

Welkom op het water

Neemt u telefonisch contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk te woord staan en sturen u graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte toe.

Telefonisch niet bereikbaar?

Mochten wij onverhoopt telefonisch niet bereikbaar zijn, maakt u dan gebruik van ons contact formulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag nu gratis een eerste aanbieding aan

Neem voor vragen contact met ons op.

Navigation